Sedan en skön sovmorgon

Då man har haft problem med sömnen nästan i hela livet så är en god natts söm underbart. En extra sovmorgon är extrabonus. Jag kunde sova ända till klockan 8 innan jag var tvungen gå ut med hundarna. Att en enda fjuttig liten timme extra kan ge så mycket energi. Det var välbehövligt. Ute var det fortfarande minusgrader så jag slapp kolla så Buffy, unghunden drack ur varenda pöl av smältvatten. Nu hoppas jag bara på att jag ska få energi att göra någon slags nytta här hemmma. På eftermiddagen ska jag till min pojkvän och ska sova över där. Ska bli skönt med lite lugn.

Då jag har en granne som lever om rätt rejält då han är på fyllan, och det är mer ofta än sällan. Han smäller i sin ytterdörren så fönsterrutorna inne hos mej skakar och stampar både inne i lägenheten och ute i loftgången. Både jag och hundarna är nerviga vrak på grund av detta. Förra veckan då han höll mej vaken till klockan 3 med att smälla dörren och stampa i trappen så fick jag till slut psykbryt. Dagen efter då jag fortfarande inte hade somnat, gick jag ut i loftgången i bara nattlinnet och skällde ut honom. Men han är så skadat i hjärnan så det fäster ingenting. En vacker dag kanske jag får en knäpp och jagar honom med en stekpanna eller nåt annat hårt.

Nå nu ska jag fixa mer kaffe så jag vaknar till ordentligt.

Kommentera