Minnen av personer man mött

I flera år har jag varit aktiv på en sida som heter Bipolarna. Där har jag under åren mött många olika människor, inte bara på nätet. En del har jag pratat med i telefon och en del har jag träffat. Nu då jag gick igenom mina gamla bloggar så kom ett sådant där härligt möte upp i mitt minne.

bar45

Kiri Världens Mysigaste Tjej! – 22 Dec 2008

Blir en kortis blogg nu, för vi ska försöka få upp julgranen här innan midnatt. Jag varit på stan och handlat sista klapparna och handlat mat. Men varför jag drog in till stan idag så här dan före dan var för att jag och Kiri skulle träffas över en fika. Det var jätteroligt. Jag hann bli lite pirrig när jag stod och väntade, men det gick fort över. Nå ska inte bli långrandig, men jag bara måste säga att Kiri är en helt underbart härlig tjej och det var otroligt roligt att träffa henne. Hon dyker upp här igen efter den 27:e.

Ta det nu lugnt i jul

Och glöm inte att släcka ljusen Smile

bar45

Denna tjej gjorde ett stort intryck på mej med sin livsglädje och drivkraft. Och nu förra veckan fick hon och hennes man sitt första barn. Vilken lycka när man ser hur livet om igen ger en hopp. Ett nytt liv. Nytt hopp.

Kommentera