Lugn och Kaos

Att mitt liv skulle kännas så ”normalt” som det gör just nu trodde jag aldrig. Den biten i livet hade jag nog gett upp. Men ändå så har den så sakteliga dykt upp och bosatt sej i mitt liv och leverne. Nu betyder ju detta inte att allt är lugn och ro och inga små och stora katastrofer händer fortfarande. Men någonstans har jag lärt mej att tackla motgångar numera på ett helt annat sätt än vad jag gjorde för en 3-4 år sedan. Jag har lång väg att gå, det har jag. Och jag liksom de flesta Bipolära söker den medicinering som ska fungera bäst på just mej. Men inte till vilket pris som helst. Många lever i tron att rätt medicin är lösningen. Men så är det ju inte. Saker förändras. Ens egna livsfilosofi förändras och man lär sej att det sällan finns ett enda svar på ett problem. Jag trodde aldrig att mitt liv skulle kunna vara både lugnt och kaotiskt samtidigt, men det känns som en bra kombo.

 

Kommentera