Datorlös och Datorless

Detta är anledningen till att jag ej skrivit några blogginlägg. Dom snurrar liksom runt inne i huvudet men jag har ej kunnat förmå mej att sätta mej vid datorn på säkert över en vecka. Den har stått där igång och det har känts som om det har varit som att bestiga ett berg för att komma dit. Sen har väl ej viljan funnits för tro mej, bestiga osynliga berg har jag gjort många gånger.

Jag har fått höra av vana bloggare att man bör åtminstone försöka lägga in något annat de gånger man ej orkar skriva något. Men för mej känns det falskt. Så det kan bli så här ibland att jag skriver väldigt mycket och postar, medan det blir perioder då jag ej hittar orken eller inspirationen att göra detta. Det må bära eller brista. Saken är ju den att jag i första hand skriver för min egen skull. Ja, jag ber om ursäkt kära läsare, men ni kommer inte i första rummet hos mej. Men jag tror att de få som läser min blogg hellre läser något som kommer från djupet av min hjärta och själ, än något jag plitar ihop i en hast för att bloggen ska ha ett visst antal inlägg per månad. Men förhoppningsvis ska jag organisera kaoset i hjärnan och ”producera” några blogginlägg a.s.a.p. Vi lever på hoppet.

 

En reaktion på “Datorlös och Datorless

Kommentera